0 0,00 Lei

Politica de confidențialitate a datelor

      SC STAS COMPUTER SRL, care administrează site-ul www.stasonline.ro, a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 381446704128.

 

      Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, email, adresa de facturare și un numar de telefon valid. Utilizăm aceste informații pentru a procesa comanda și a vă putea contacta dacă este necesar. În cazul în care doriți să vă creați un cont pe site-ul STASONLINE.ro este necesară de asemenea furnizarea unei adrese de mail valide.

 

      Dacă trebuie să vă contactăm și aveți cont creat, veți primi un e-mail. Daca nu reușim pe e-mail sau nu aveti un cont creat vom încerca să vă contactăm telefonic.

 

      Prin acceptarea "Termeni si conditii" vă exprimați acordul să primiți confirmare pentru recepționarea comenzii precum și alte informații privind statusul acesteia.

 

      Pot exista situații când vă putem solicita informații suplimentare, de exemplu pentru verificări de securitate. Când informații suplimentare sunt solicitate, vom încerca să vă informăm în momentul colectării acestora, cum intenționăm sa le utilizăm.

 

      Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor și prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv libera circulație a acestor date, cu actualizările și completările ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC STAS COMPUTER SRL are obligatia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor.

 

      Sunteți obligat(ă) să furnizati datele - acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea recepționării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de SC STAS COMPUTER SRL în scopul menționat.

 

      Daca doriți să primiți informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre SC STAS COMPUTER SRL, acordul dumneavoastra este necesar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției în cazuri justificate, când nu există consens. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC STAS COMPUTER SRL, respectiv orice alte modalități prevăzute de legea în vigoare.

 

      Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Conturile (informațiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail (în cazul adreselor de mail non-privete de tip user@yahoo.com, user@gmail.com etc și de titularul de mail sau titularul domeniului în cazul adreselor de mail private (domenii inregistrate de persoane fizice sau juridice).

 

      Recomandăm crearea de conturi pe adrese private (de tipul office@numefirma.ro) celor care fac achiziții pentru entităti juridice și de a menționa / completa datele de facturare conforme, în momentul inițierii comenzii.

 

      Garanția Securității

 

      SC STAS COMPUTER SRL vă respectă intimitatea. În general, puteți vizita stasonline.ro fără a furniza informații despre dumneavoastră. Noi colectăm date despre vizitatorii site-ului. Unele sunt necesare în procesarea comenzilor, de exemplu. Analizăm aceste date în vederea identificării de trenduri și realizării de statistici care să ne ajute în a va furniza servicii mai bune.