0 0,00 Lei

Retur produse

RETUR PRODUSE

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziționate din magazinul online Stas Computer în următoarele condiții:

- Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (DOA)
- Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator
- Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site
RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMĂTOAREI LEGI:

Ordonanța de urgență nr. 34 din 04/06/2014 :

 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

- Pentru a beneficia de returul produselor, trebuie completat formularul de retur de mai jos cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data primirii produsului.
- Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).
- Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).
- Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul Stas Computer sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client.
- Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice se aplică
numai persoanelor fizice.
NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate.
- Sisteme PC, laptopuri, ultrabookuri, servere cu sisteme de operare preinstalate, care au suferit modificari la sistemele de operare iar acestea nu se pot aduce la starea initiala (reinstalarea unor alte sisteme de operare, coruperea acestora din pricina utilizatorului)
- Telefoane mobile, smartphoneuri, tablete, sisteme de navigatie, mp3/4 playere, cd/dvd auto cu sistemele de operare schimbate față de cele din fabrică (acest lucru contravine conditiilor de garantie ale producatorilor)
- Cartuse desigilate
- Imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au cartusele/tonerele desigilate
- Servere sau accesorii pentru acestea
- Produse aduse pe comenzi speciale
Furnizorul îl va informa pe Beneficiar dacă oricare dintre produsele comandate constituie Comandă Specială
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 1)
- Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma
Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul livrarii) cu conditia notificarii in scris prin completare formularului de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie, conform legii 34 din 04/06/2014.
FORMULAR RETRAGERE

Formular retragere pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor: FORMULAR RETRAGERE

INFORMATII DE CONTACT

E-mail: office@stascomputer.ro

 
Telefon: 0256.494.302, 0729.419.834
 
Nume firma: S.C. STAS COMPUTER S.R.L.
 
Adresa sediu social: Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 86, 300489 Timisoara, Timis
 
Cod unic inregistrare: RO16695982
 
Nr. Registrul Comertului: J35/2390/2004