0 0,00 Lei

Termeni si conditii

FUNCȚIONAREA

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.stasonline.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 
www.stasonline.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
 
Prin accesarea site-ului www.stasonline.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii STAS COMPUTER SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.stasonline.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate materialele multimedia, foto / video precum și descrierile sunt cu titlu informativ, fiind preluate de la producător / furnizor și nu atrag responsabilitatea SC STAS COMPUTER SRL.
 
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
 
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.
 
www.stasonline.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.stasonline.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

PROGRAMUL DE LUCRU

Preluari comenzi: - Luni - Vineri: 09:30 - 17:45, Sambata: 09:30 - 13:30, Duminica - inchis

 
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.
 
Comenzile si intrebarile primite de luni pana vineri, dupa ora 17:45 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare. Confirmarile de stoc sunt oferite in timpul orelor de program, in maxim 30 de minute de la lansarea unei comenzi.

COMANDA ONLINE

Este cea mai simpla si comoda modalitate de a comanda asigurandu-va avantaje ca: urmarirea istoricului comenzilor, facilitati de cautare si identificare rapida a produselor dorite.

Mesajele generate automat în urma proceselor de lansare a comenzii sunt informative și nu creează obligații contractuale. Comenzile sunt considerate valide și vor putea fi onorate numai în cazul în care sunt confirmate de către unul dintre operatorii SC STAS COMPUTER SRL, care vor verifica disponibilitatea, timpii de livrare și orice alte detalii considerate relevante pentru a putea livra produsele. Efectuarea unei comenzi de pe magazinul online presupune acceptarea de către cumpărător, precum și că a citit și este de acord cu prevederile secțiunii „Termenii și condițiile” de pe platforma SC STAS COMPUTER, astfel considerându-se și acceptul clientului asupra contractului virtual.

COMANDA TELEFONICA

Pentru comenzi telefonice puteti suna la numarele de telefon: 0256.494.302, 0356.456.506, 0771.731.628, 0771.731.634, 0729.419.834, 0747.364.989, 0769.098.668

COMANDA PRIN EMAIL

Puteti lansa comenzi si printr-un simplu email la adresa comenzi@stascomputer.ro specificand lista de produse dorite si datele dvs. (nume complet, adresa de livrare, numar de telefon la care puteti fi contactat).

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate vor fi livrate prin serviciu de curierat in toata tara.

 
Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00
 
Costurile de transport vor fi comunicate telefonic in momentul confirmarii comenzii;

MODALITATI DE PLATA

Toate preturile includ TVA.

 
Plata Ramburs - Contravaloarea produselor comandate va fi achitata la livrarea coletului, reprezentantului firmei de curierat, in momentul receptionarii produselor.
 
Transfer Bancar (ordin de plata sau numerar in contul nostru): Cont IBAN: RO97.INGB.0000.9999.0146.1925, Banca: ING BANK
 
Plata prin card - numai în cazul ridicării comenzii de la sediul Stas Computer - Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 86, 300489 Timisoara, Timis

RENUNTAREA LA CUMPARARE

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur.
 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 
Acesta clauza se aplica conf. OUG 34 din 04/06/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Stas Computer SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Stas Computer SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Stas Computer SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Stas Computer SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, Stas Computer SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

 
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea Stas Computer SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
 
Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.stasonline.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
 
Site-ul www.stasonline.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile.
 
Stas Computer SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI RESPONSABILITATI

La inregistrarea contului dvs de client, veti fi solicitat sa va introduceti e-mailul dvs. si sa va alegeti o parola. Sunteti in totalitate responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site sau date privitoare la activitatea desfasurata de catre utilizatori pe acest site.

 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC STAS COMPUTER SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar stasonline.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.
 

SC STAS COMPUTER SRL, care administrează site-ul www.stasonline.ro, a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 381446704128.
 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii.
 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: la solicitarea autoritatilor publice fiscale.
 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
 

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, STAS COMPUTER SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului său, trebuie sa anunte STAS COMPUTER SRL in cel mai scurt timp.
 

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa comenzi@stascomputer.ro.

AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL ANSPDCP

SC STAS COMPUTER SRL, care administrează site-ul www.stasonline.ro, a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 381446704128.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Stas Computer SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Pentru a raporta eventuala încălcare a dreptului de autor sesizată pe site ne puteti trimite mesaj la email: comenzi@stascomputer.roCONCILIERE CLIENTI NEMULTUMITI

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana la care ați fost alocat, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Calinoiu Radu Claudiu: radu@stascomputer.ro.INFORMATII DE CONTACT

E-mail: office@stascomputer.ro

 
Telefon: 0256.494.302, 0356.456.506
 
Nume firma: S.C. STAS COMPUTER S.R.L.
 
Adresa sediu social: Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 86, 300489 Timisoara, Timis
 
Cod unic inregistrare: RO16695982
 
Nr. Registrul Comertului: J35/2390/2004
 
Cont IBAN: RO97.INGB.0000.9999.0146.1925
 
Banca ING BANK